Onze nieuwe favoriet: De zwarte hoed

favoriet zwarte hoed1

Wie kent hem tegenwoordig niet? De zwarte hoed! Wij vonden beide een goedkope zwarte hoed, en willen die graag met jullie delen.

De hoed is een trend, jaaaa! We zagen de hoeden in de zomer al veel tegenkomen, en ook in deze winter zie je de hoed weer veel voorbij komen. Vinden wij dit leuk? Ja, dat vinden wij heel erg leuk! We waren alleen de juiste hoeden nog niet tegenkomen, teveel geld uitgeven aan een hoed, nee dat willen wij niet. Totdat Lisanne bij de Primark de voor haar perfecte zwarte hoed tegenkwam, en ook nog eens voor een super leuk prijsje (8euro)!

favoriet zwarte hoed2
De hoeden kun je op allerlei manieren combineren. Leuk voor bij dat ene jurkje en een paar mooie hakken, of bij die stoere jeans met een fluffy vest. Het is allemaal mogelijk.

Toen Katy vorige week de Scapino in liep kwam ook zij de perfecte zwarte hoed tegen! Voor een tientje nam ze deze mee naar huis. En wat heeft ze hem de laatste dagen veel gedragen, heerlijk met dit weer.

favoriet zwarte hoed3

Er zijn natuurlijk nog veel meer hoeden in verschillende maten en kleurtjes. Wij vinden dit een super leuke trend, wat vinden jullie van de hoeden-trend?!

Liefs Lisanne&Katy ❤

Advertenties

2 gedachtes over “Onze nieuwe favoriet: De zwarte hoed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s