Visionboard voor 2015

vision1

2e kerstdag maakten wij een visionboard. Zijn jullie benieuwd wat dit is en hoe het eindresultaat is? Kijk dan snel even verder!


Er zijn misschien een aantal van jullie die niet weten wat een visionboard is, dus leggen we dit in het kort even uit:
Een visionboard is eigenlijk een collage van de dingen die je wilt doen, die je wilt hebben en wat je lief is in het leven. Je kunt het bord maken zoals JIJ het wilt.
Wij hebben ervoor gekozen om er met zijn tweetjes een gezellige knutselmiddag van te maken, en besloten dit om 2e kerstdag te gaan doen. We vierden kerst immers samen en om nou de hele middag maar wat te zitten en te eten hadden we geen zin in!

We kochten bij de Action twee canvasdoeken. Hier zijn ze goedkoop en in verschillende maten te vinden. We besloten ze eerst lichtroze te verven. Vervolgens konden we te werk gaan. Dus toverden we allemaal tijdschriften, plakplaatjes, glitters, lijmstiften en scharen te voorschijn.

vision2

De hele middag hebben we gevuld met knutselen. Tsja… wanneer je door ‘oude’ tijdschriften bladert, kom je weer allemaal leuke artikelen tegen die je ‘even’ moet lezen. De tijd vliegt voorbij op deze manier. Lisanne haalde haar visionboard van 2014 ook nog even tevoorschijn.
vision3
Door een paar glittertjes op de plakken en een paar quotes toe te voegen word het een mooi en vrolijk geheel. Lisanne is nu nog bezig met haar visionboard voor 2015. Maar jullie kunnen nu alvast een kleine preview zien:
vision4
Volg altijd je hart, een reis naar Ibiza, sporten, een eigen huisje en een kat! Dit zijn een aantal doelen die ik graag dit jaar of de jaren daarop wil behalen.

Visionboard Katy:
vision5
De volgende doelen wil ik behouden en halen voor nu en de komende jaren: Altijd blijven sparen, reizen, een nieuw huisje, een hondje en misschien in aankomende JAREN wel mama worden! KEEP ON SMILING 🙂

Hebben jullie bepaalde doelen voor het komende jaar of favoriete quotes?

xxx LISKALIFE

Advertenties

6 gedachtes over “Visionboard voor 2015

  1. Wat leuk hé, ik vind ze echt tof geworden! En het lijkt me niet alleen leuk om te maken, ook best wel nuttig om je echt te kunnen focussen op je doelen. Misschien ga ik ook wel een keer een bord maken waarop ik wat ga doen met mijn goede voornemens… X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s